TALERNE: Anne Lene Otterøen, Ole Magnus Breivold, øverst til høyre og Øystein Gjerme, nederst til høyre er talere ere på ImFs lederkonferanse 9.-11. november. FOTO: ImF MEDIA ARKIV/Oasen - Eget verk/Wikimedia Commons

Den røde tråden på Lederkonferansen

Det blir en tydelig retning på forkynnelsen på ImFs lederkonferanse i november.

− I fjor var det ikke noe tema for Lederkonferansen. I år har vi «Følg meg» som tema. Begrunnelsen for å ha et tema, er at vi ønsker å ha en retning på forkynnelsen, og at det er en rød tråd, sier arrangements- og markedsansvarlig i ImF, Kenneth Foss, til sambåndet.no.

Foss opplyser om at det er gjort en endring i programmet. Øystein Gjerme taler på kveldsmøtet fredag og Anne Lene Otterøen på kveldsmøtet lørdag. I det opprinnelige programmet var det omvendt.

Sendt
− Hvorfor har dere invitert Øystein Gjerme, som er pinsevenn, til å tale på et kveldsmøte?

− Gjerme er pastor for Salt Bergenskirken og leder for organisasjonen Sendt Norge, hvor mange organisasjoner og kirkesamfunn er med, deriblant Indremisjonsforbundet. Medlemmene i Sendt er blitt enige om å starte 400 nye menigheter innen 2025. Det er på den bakgrunn Gjerme er invitert, og han skal tale om å være sendt, om denne visjonen og om plante nye fellesskap og menigheter. Han ønsker å komme ut og inspirere til å plante nye fellesskap, svarer Foss.

Være
Familiepastor og konfirmantleder i Fredheim Arena, Anne Lene Otterøen, skal snakke om å være kalt og komme til Jesus. Bibellærer ved Bildøy Bibelskole, Ole Magnus Breivold, skal ha bibeltimene på fredag og lørdag og gudstjenesten på søndag. Han skal snakke om å være.

− Det går på å være leder og leve med og være nær Jesus når en skal foreta valg og prioriteringer, og når en møter på problemer og utfordringer, forklarer Foss og legger til:

− Det er tre sentrale begreper; komme, være og gå. Vi har valgt at talerne skal ta for seg de temaene for å belyse hovedtemaet «Følg meg».

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.